dijous, 11 de juny del 2015

Creus amb els esperits o bé els fantasmes? Adreçat a tot l'alumnat

Alguna vegada t'ha cridat l'atenció allò desconegut, les històries de fantasmes per exemple? Hi ha infinitud de misteris, com l'origen de la vida mateixa que morirem sense resoldre, a la vegada, la mort també és un altre misteri, què hi ha després de la mort? Però no són els únics interrogants que tenim, n'hi ha molts i molts més. Alguns dels enigmes més coneguts són els següents:

La noia de la corba, el pont del diable, el triangle de les Bermudes, els ovnis... en són alguns de coneguts, emperò la cosa no acaba aquí.

Doncs bé, aquesta fitxa literària, bé acompanyada de misteris, enigmes i llegendes. Som-hi!



(Imatge extreta de: nodulo.org)


!!EXERCICIS:

1.Mira el present vídeo de l'enllaç i comenta la notícia.



2. Cerca una notícia real de misteri, enigmes o d'esperits, adjunta aquí el seu enllaç i realitza un petit resum.

3. Realitza un petit treball de recerca sobre dues llegendes que coneguis o bé, presenta dos éssers o monstres que hagin aparegut en el món literari a nivell mundial.

4. Crea un text literari que tingui misteri o els fantasmes com a protagonistes.

5. Fòrum: existeixen els fantasmes i els esperits? Creus que són únicament un muntatge televisiu per tenir-nos enganxats a la televisió? Has jugat alguna vegada a algun joc de contacte amb forces del més enllà, n'hi ha que diuen que són perillosos. Els esperits poden posseir algun entorn com ara una habitació o una casa? Digues la teva. Mira el present vídeo de l'enllaç, potser t'ajudarà a canviar d'opinió.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;