dijous, 9 de febrer del 2012

Revisem el còmic (1). Adreçat a l'alumnat de Creació Literària.



Anem a donar una repassada al món dels còmics! Entre els meus preferits sempre hi han hagut l'Eric Castel i en Tintín, per cert, dos protagonistes que sempre han vetllat per ajudar als altres. N'hi ha que opinen que llegir un còmic és cosa de nens, però hi ha molta gent gran que en llegeix. Bé, ara us toca a vosaltres!


(Imatge extreta de: exromalux.blogspot.com)


!! EXERCICIS:

-Si has entrat en aquesta fitxa, em pregunto. MMMM, alguna vegada has llegit un còmic? Sents atracció pel món dels còmics o et desagraden? Penses que llegir un còmic és cosa de nens o també d'adults? Per què? Justifica les respostes.

-Esmenta els principals elements que podem trobar en una pàgina d'un còmic. Pensa en els elements, llenguatge...

-Anomenada el nom de cinc còmics que t'agradin i del seu creador.

-Cerca i fotocopia la pàgina d'un còmic que t'hagi fascinat, esborra les lletres dels personatges i inventa't uns diàlegs lògics d'acord amb els dibuixos.

-Crea una pàgina de còmic vertical amb un mínim de cinc vinyetes. Recorda que ha de tenir un títol i a sota el teu nom i cognoms, curs i grup.

-Si ho desitges pots realitzar una petita exposició a l'aula i usant un powerpoint amb imatges o realitzant un mural i aportant material, sobre el teu còmic preferit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;