dimarts, 19 d’octubre del 2010

Un blog interessant per al PPAS i Batxillerat.


A més del meu blog, us adjunto un altre blog de català on també us podreu descarregar i imprimir materials complementaris a la matèria. Són interessants pels que estudieu PPAS o Batxillerat, sobretot incideixen en la vessant ortogràfica i textual. El saber no ocupa lloc. Però no oblideu que només heu de cercar allò que més fluix porteu, no cal imprimir-ho tot.

El link és el següent:

És un blog infinitament recomanable, amb multitud d'exercicis per treballar i millorar el vostre català i amb les solucions a l'instant. Però no oblideu que si voleu que un puntui per la matèria heu d'escriure a sota les fitxes pràctiques on hi diu "comentaris", posant el nom i cognoms i curs i grup. Gràcies.

N.B. Aprofito per recorda-vos que si teniu dubtes amb els verbs, també podeu treballar-los des del blog i podeu cercar qualsevol verb al gadget de la dreta on hi diu "Els verbs catalans".

Recentment, ha aparegut un llibre de llengua catalana adreçat a l'alumnat de PPAS que tothom pot usar com a una font de consulta més:

-CORDELLES i PUJOL, M., DURAN I MATEU, M., ORTIZ I GROS, J., SUBIRATS I BALLÚS, J. (2010), Llengua catalana. Prova d'accés a Cicles Formatius de FP Grau Superior, Vicens Vives, Barcelona.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... { /* Bordes redondeados */ border-radius: 15px;